Kenelle osteopatia sopii?

Osteopatia sopii kaikille: vauvoille, lapsille, aikuisille ja jo hyvinkin iäkkäille henkilöille sekä raskaana oleville. 

Jatkokoulutuksiksi olen valinnut edistyneimmät koulutukset jotka vievät eniten ammattitaitoani eteenpäin. Näin pystyn auttamaan asiakkaita erilaisissa elämän haasteissa.

Akutti kivuissa Osteopatia on paras hoitomuoto. Kivun syntymästä hoito 72h sisään estää suurimman osan myöhemmin  syntyvistä jännitteistä ja paraneminen voi alkaa!

Osteopatia sopii kaikkiin elämän tilanteisiin!


Hoito sopii kaikkiin elämän tilanteisiin niin akuutti-ja kroonisissa kivuissa. Hyvä syy on myös tulla ylläpitohoitoon ennen kuin häiriöt ja kiputilat ilmenevät. Autonomisen hermoston tasapainottamisella myöhemmät oireilut minimoidaan. Myös vauvojen ja pienten lasten hoitaminen sekä raskausajan vaivat ovat syy hakeutua vastaanotolleni. Vauvojen hoitamiseen minulla on  pitkä koulutus ja vuosien asiakas kokemus.

Osteopaattinen hoito on kaiken kaikkiaan lempeää ja yksilöllisesti suunniteltua, kivuttomin hoitotekniikoin toteutettua. 

Autonomisen hermoston tasapainottaminen kuuluu jokaiseen hoitoon.OSTEOPATIAA AIKUISILLE JA NUORILLE

Aikuiset hakeutuvat hoitooni yleensä selkä-,olkapää-,raaja-tai pääkivun takia. Heille pystyn antamaan avun elämää haittaavaan akuuttikipuun ja lukkotiloihin, joka estää suoriutumasta päivän askareista. Krooniset kiputilat ja toimintahäiriöt ovat usein myös aikuisten ongelmana. Nuoret ja lapset taas hakeutuvat useimmin hoidattamaan univaikeudet, selkäkipuja, keskittymishäiröitä, vatsakivut, tic-oireet,  pääkipua tai migreeniä. Nuorten ja aikuistenkin liiallinen kännykän, tabletin tai tietokoneen käytöstä johtuvat keho ongelmat. Ongelmista yleisimmät on niska-ja hartiaseudun ja silmien ongelmat. Stressistä johtuva oireilu aikuisilla kuin nuorillakin on yleinen syy hakeutua hoitooni. 

OSTEOPATIAA URHEILIJOILLE

Osteopatia soveltuu kaiken ikäisille urheilijoille. Säännöllinen hoito luo tasapainoisen kehittymisen kovassakin harjoittelussa. Kehittymisen perusta on hyvässä kehon asennossa, hermo- ja lihastoiminnassa. Palautuminen nopeutuu ja esimerkiksi kilpailuihin tai kisakauteen valmistautuminen helpottuu vähemmillä vammoilla. 

Minulla on kokemusta juoksusta, hiihdosta, voimanostosta ja kahvakuula urheilusta valmentajana ja kilpailijana kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla.

OSTEOPATIAA VAUVOILLE JA ÄIDIKSI TULEVILLE

Hoidan mielelläni kaikkia asiakkaita, mutta myös vauvojen, pienten lasten ja raskausajan osteopatia ovat lähellä sydäntäni. Koulutuksen olen saanut Suomessa ja erikoistunut Sveitsissä useita vuosia kestävässä koulutuksessa. Osteopatia tukee vauvan kehitystä ja vähentää vauvaiän tyypillisiä oireita tai synnytyksestä aiheutuneita jännitteitä. Odottavan äidin olotila helpottuu hoidoilla ja tukee normaalia raskauden etenemistä. Hoidot valmistavat äitiä ja vauvaa oikea aikaiseen ja normaaliin synnytykseen. Synnytyksen jälkeiset hoidot auttavat äitiä palautumaan paremmin synnytyksestä.  

Osteopatiasta on hyötyä myös sektiovauvoille ja äidille sektiosynnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeiseen väsymykseen on myös apua hoidoista.