Asiakaskokemuksia

AsiakaskokemuksiaLapseni on luonteeltaan huumorintajuinen ja sanavalmis. Hän on osoittanut mainiota tilannetajua jo pienestä pitäen osaten usein sutkauttaa tilanteeseen sopivan kommentin. Lapseni on myös hyvin herkkä (suorastaan erityisherkkä) ja empaattinen. Lapsi alkoi saada tic-oireita noin 3- vuotiaana. Oireina esiintyi silmien lähes jatkuvaa siristelyä ja räpyttelyä. Välillä tilanne helpotti, kunnes oireet voimistuivat jälleen. Sitten tic-oireet muuttivat muotoaan ja tuli sormien nuolemista. Yritin keksiä, miten lasta voisi auttaa. Toki yhteistä aikaa, leikkiä ja läheisyyttä lisättiin entisestään, mutta tuntui, että jotakin olisi tärkeää vielä kokeilla. 

Lapsen ollessa n. 5-vuotias, eräänä iltana nettiä selatessani joku kertoi saaneensa lapselleen tic-oireisiin helpotusta osteopatian avulla. Keskusteltuani Simon kanssa, varasin lapselleni ajan ensimmäiseen osteopaattiseen hoitoon. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen oireet voimistuivat. Muutaman hoitokerran jälkeen oireet alkoivat kuitenkin pikkuhiljaa hävitä ja nyt ovat kadonneet kokonaan. Ollaan oltu todella hyvillään lapsen puolesta! Lapsi on selvästi myös tykännyt osteopaattisesta hoidosta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei,

 Kiitos edelleen, hyvä olo vieläkin, lenkille lähdössä!


"Olen 37v nainen. Käytin poikiani Simolla hoidossa yökastelun takia. Ongelma parani ja saimme jättää lääkkeet pois. Huomasin samalla, että voisin kokeilla osteopatiaa myös omaan lantiovaivaani. Muutaman vuoden takaisesta onnettomuudesta lähtien sinne tuli aina liikkumisen jälkeen jumi ja kipu. Menin hakemaan apua tähän ongelmaan, mutta Simo kysyi myös muut vaivat alkuhaastattelussa. Minulla on ollut ärtyneen suolen oireyhtymä yli seitsämän vuotta, ja virtsatietulehduksia jatkuvasti vuosikausia. Ruokavalio on ollut todella rajoittunut.

 Ensimmäisessä käsittelyssä jotain alkoi heti tapahtua kehossa, nytkähtelin ja sätkin. En huomannut olossa juurikaan muutoksia sen jälkeen, mutta ihmettelin, kun virtsatietulehduksia ei ollut yhtään. 

 Toisen hoitokerran jälkeen tuli jostain syystä olo, että kokeilenpa syödä tavallista ruokaa ilman rajoituksia. Olin kokeillut aiemminkin, mutta se loppui aina kipuihin ja ripulointiin. Nyt ei, maha kestää vuosien jälkeen sokeria, viljoja, maitotuotteita, kananmunaa ja monia muita, mitä en ole pystynyt juuri syömään.   

 Nyt olen käynyt kolme kertaa Simolla, ja elämän laatu on hypännyt eri tasolle. Pystyn nauttimaan taas ruoasta ja liikunnasta. Kunnon ravinnon myötä palaudun rasituksesta ja voin liikkua säännöllisesti. En joudu syömään nappeja virtsatietulehduksien ehkäisyyn. Mietin monesti päivässä, onko tämä mahdollista. Näköjään on. Simo on helmi!"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olen 29 vuotias nainen. Kärsin selkäkivuista/krampeista muutaman kuukauden. Kivut herättivät aina aamuöisin ja liikkeessä kivut helpottivat parissa tunnissa. Alussa kipulääkkeen avulla pystyin nukkumaan pidempään, mutta lopulta kivut sitten pahenivat sietämättömiksi ja unet jäivät vähiin. En ollut aiemmin kärsinyt selkäkivuista ja ihmettelin miksi selkä on menee niin pahaan kramppiin öisin. Lääkäri epäili, että kipu on luultavasti vain lihasperäistä. Veljeni ja hänen avovaimonsa suositteli minulle Simo Kurvisen osteopatiaa, jolta olivat saaneet aikoinaan apua kipuihin. Käynti oli minulle uusi kokemus, koska en ollut käynyt koskaan osteopaatilla. Muutama päivä käynnin jälkeen kivut alkoivat vähentyä enkä herännyt enää aamuyöllä kramppeihin. Käynnillä tuli puheeksi myös se, että sairastin noroviruksen niihin aikoihin, kun selkäkivut alkoivat ja Simo epäili että selkä on luultavasti mennyt siitä jumiin. Osteopatiasta oli selvästi apua minulle ja aion käydä jatkossakin osteopaatilla, mikäli kipuja tulee uudestaan. 

Viesti vielä viikon päästä hoidosta:  Ajattelin vielä ilmoittaa, että kivut on nyt pysynyt poissa 😊 Parina yönä tuntui vaan astetta pienempää kipua, mutta nyt ei ole moneen päivään tuntunut mitään. On kyllä uudestisyntynyt olo, kiitos vielä! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olen selkävaivainen keski-ikäinen nainen. Vuosien istumatyö ja epäsäännöllinen liikkuminen ovat jättäneet jälkensä kehoon. Kurvisen Simolta olen saanut avun sekä akuuteissa vaiheissa noidannuolen jälkimainingeissa että lievemmissä tilanteissa, jolloin kyse on ollut "perus"niska-hartiajumeista tai hiirikäden kiukuttelusta. Hoito ei ole perinteistä hierontaa tai niksauttelua - lähtien jo siitä, että hoidossa voi olla kevyet vaatteet päällä.

En osaa analysoida ammattitermein, mitä osteopatia on, mutta yritän kuvata, miltä se tuntuu.

Päältäkatsoen hoidossa tapahtuu vähän (ainakin minun kohdallani); Simo pitää käsiään kevyesti tai kohtuullisesti painaen eri osissa kehoa, yleisimmin keskivartalolla, jossa juurisyykin on. Tarvittaessa käsiä, selkää ja hartioita ihan hierotaankin. Lopuksi hän pitelee päätäni ja tunnustelee kehon tilaa sormenpäiden kautta.

Tuntemukset ovat moninaiset. Jalkaa hoidettaessa saattaa silmäkulma nykiä tai vastakkaisen puolen käsivarressa tuntua lihasten värinää. Tai alaselästä leviää kuuma aalto toiseen reiteen. Kasvojen tai ranteen pienet lihakset tiukentuvat kevyesti ja sitten löysäävät. Hoidon jälkeisinä päivinä samankaltaisia tuntemuksia saattaa tulla vieläkin. Viimeksi hoidettiin selkää ja seuraavana päivänä tunsin kuinka pakaralihas rentoutui omaan linjaansa ihan omia aikojaan.

Olen saanut apua osteopatiasta ja aion käydä jatkossakin Simon palvelua hyödyntämässä. Työnkuva jatkuu ennallaan, joten ylläpitävää hoitoakin tarvitaan.

Kiitos Osteopatiaklinikalle :)

Olen 65 vuotias nainen.Olen kärsinyt alaselkävaivoista kymmeniä vuosia. Kun lääkärit eivät voineet autaa ongelmissani, päätin kokeilla osteopatiaa, kun kuulin siitä joltakin tutulta.

Kerroin Simolle vaivoistani ja mitä lääkärit olivat todenneet. simo lupasi hoitaa minut kuntoon, vaikka se voisi viedä aikaa. Hoidot aloitettiin, ja ihmettelin että mitä tässä tapahtuu, kun ei oikein tehty mitään. muutaman käynnin jälkeen aloin parantua ja se oli ihme. Aina kun alaselkä alkaa kipuilemaan, otan yhteyttä Simolle ja varaan ajan, ja taas hodot tepsii. Joskus jo yksi kerta auttaa mutta jos on mennyt huonoon kuntoon vaatii selkä jopa kolme peräkkäistä käyntiä.

Hototapahtuma ei ole kivulias ollut koskaan, käsittely niin lempeää, että joskus jopa nukahdan hoidin aikana. Hoidon jälkeen muutaman päivän voi olla selkäkipuja kovastikkin, mutta se on vain hyvä merkki. Avun olen saanut aina ja ilman osteopaattista hoitoa en tiedä minkälaisessa kunnossa olisin.

Olen yli kahdeksankymppinen mummeli, jolla oli onni tutustua osteopaattiseen hoitoon -90 luvun alkupuolella aivan sattumalta. Siitä saakka olen käynyt hoidoissa enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Aina on kokemus ollut myönteinen. Iän myötä hoitojen tarve on lisääntynyt ja tuntuu hoitojen kokonaisvaltaisuus vaikuttavan enemmän kuin nuorempana.

Erityisen hyvänä olen kokenut osteopaattisen hoidon vaikutuksen minulle tehtyjen useiden isojenkin leikkausten yhteydessä. Haavat ovat parantuneet nopeasti eikä turvotuksia ole ollut jälkeenpäin. Ovat ihmetelleet julkisessa terveydenhuollossakin.

Ei osteopatia ole mitään salatiedettä, sen ideahan on antaa keholle mahdollisuus itse hoitaa kulloinkin hoitoa vaativa kohta. Stressiin, unihäiriöihin ja huimaukseen olen saanut apua useasti, kuin myös kipeisiin jalkoihin tai jumittuneeseen niskaan. Paljon on vuosien saatossa koettu, unohtunutkin koettua, eikä maallikko ehkä osaa kaikkea selittää hienosti.

Kannattaa kokeilla positiivisella mielellä miten hoito sopii vaivaasi, siitä sen parhaiten tietää ja uskon, että kehosi kiittää.

Kokemuksia Simon osteopatiasta. Olen 37 vuotias mies. Reilu 10 vuotta sitten kärsin jo kuukausia kestäneistä selkä ja lonkkakivuista. Tilanne alkoi olla se, että missään asennossa kivut eivät meinanneet helpottaa. Särkylääkkeitä kului. Kävin myös kahteen otteeseen lääkärissä. Ensimmäisellä kerralla minulle annettiin venyttelyohjeita. Tein ohjeiden mukaisia venyttelyjä säännöllisesti ja olin notkea kuin käärme mutta kivut eivät vain hellittäneet. Vika oli siis jossain muualla. Toisella lääkäriläynnillä määrättiin jo jotakin reumalääkettä, mutta eivät auttaneet.

Sitten eräs tuttuni kertoi joskus kärsineensä selkävaivoista ja suositteli käymään Simon osteopatialla. Varasin ajan ja hoito tehtiin. Vielä samana iltana kivut vielä pahenivat entisestään, joka tosin on ilmeisesti tavallista osteopaattisen hoidon jälkeen. Ajattelin silloin, että ei helkkarissa tästäkään ollut apua vaan pahensi vain tilannetta! Pystyin kuitenkin nukkumaan yön ja seuraavana aamuna olin ällikällä lyöty; kuukausia vaivanneet kivut olivat kokonaan poissa! Periaatteessa ensimmäinenkin kerta paransi vaivat kokonaan, mutta kävin vielä varalta toisenkin kerran parin viikon päästä että saadaan keho tasapainoon. Siitähän siinä osteopatiassa käsittääkseni on kyse.

Olen myös kauan kärsinyt crohnin-taudista (tulehduksellinen suolistosairaus), jonka hoidossa osteopatiasta on ollut apua, oikeanlaisen ruokavalion ja stressinhallinan ohella. Tämänkin sairauden kanssa kamppailin vuosia ja lääkkeitä syötiin. Nyt olen lopettanut kaikki lääkkeet ja tauti tuntuu olevan remissiossa.

Nyttemmin olen oivaltanut terveyden olevan kokonaisvaltainen kehon ja mielen tasapaino. Olen ottanut osteopatian osaksi terveydenhoitoani, silloin kun stressitasot ja oireet nousevat korkeiksi eikä oikein tahdo omin avuin niistä päästä eroon niin osteopatiasta olen huomannut saavani apua.